Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga barnsmycken online!

Fyndiqs favoriter

Smycken och accessoarer för barn! När man ska på en finare tillställning eller bara vill känna sig lite extra fin i vardagen, är det inte ovanligt att sätta på sig ett smycke eller två. Det här är något som många barn också vill göra! Men ett halsband eller en ring som passar en vuxen, passar med största sannolikhet inte ett barn. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga barnsmycken, så att även småttingarna ska kunna känna sig fina i lite bling-bling. Välj mellan halsband, ringar, armband och örhängen i olika storlekar och utseenden. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att barnen aldrig ska sova med ett halsband på sig. Det finns nämligen risk för att barnet tar skada. Detta gäller självklart för er vuxna också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pirathalsband och Frost-armband! I det stora sortimentet med barnsmycken här hos oss på Fyndiq kan man hitta allt vad barnen kan vara ute efter i smyckesväg. Här finns bland annat ett riktigt coolt pirathalsband med en berlock i form av en dödskalle i metall. Dessutom finns ett sött litet armband med motiv från filmen Frost och vackra akrylpärlor. Som om detta inte vore nog går det även att hitta en barnring med ett fint motiv av Hello Kitty på. Här finns verkligen något som passar alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.