Kundservice

Fynda billiga barnsmycken online

486 Fynd

Smycken och accessoarer för barn

När man ska på en finare tillställning eller bara vill känna sig lite extra fin i vardagen, är det inte ovanligt att sätta på sig ett smycke eller två. Det här är något som många barn också vill göra! Men ett halsband eller en ring som passar en vuxen, passar med största sannolikhet inte ett barn. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga barnsmycken, så att även småttingarna ska kunna känna sig fina i lite bling-bling. Välj mellan halsband, ringar, armband och örhängen i olika storlekar och utseenden. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att barnen aldrig ska sova med ett halsband på sig. Det finns nämligen risk för att barnet tar skada. Detta gäller självklart för er vuxna också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pirathalsband och Frost-armband

I det stora sortimentet med barnsmycken här hos oss på Fyndiq kan man hitta allt vad barnen kan vara ute efter i smyckesväg. Här finns bland annat ett riktigt coolt pirathalsband med en berlock i form av en dödskalle i metall. Dessutom finns ett sött litet armband med motiv från filmen Frost och vackra akrylpärlor. Som om detta inte vore nog går det även att hitta en barnring med ett fint motiv av Hello Kitty på. Här finns verkligen något som passar alla!