Kundservice

Fynda billiga solglasögon för barn och baby

2 427 Fynd

Solglasögon för barn är både en rolig och smart accessoar för de små men det är också en nödvändig sådan för att skydda ögonen mot solens starka strålar. Här har vi samlat alla våra barnsolglasögon för att ni enkelt ska kunna hitta era egna favoriter i vårt stora utbud. Välj bland flera olika färgglada modeller, Disney-motiv, solglasögon för baby med praktiska remmar eller i mer klassisk utformning för de lite större barnen. Självklart har de allra flesta UV-skydd. Fynda redan idag!


Filtrera

Solglasögon för barn och bebisar som passar småttingarna

En solig dag är det inte bara nödvändigt att skydda kroppen från att bli bränd, utan ögonen behöver minst lika mycket skydd. Solens strålar påfrestar nämligen ögonen en hel del och detta gäller både för barn i alla åldrar och vuxna! Hos oss på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga barnsolglasögon så att ni ska kunna ta med era barn ut i solen! Välj mellan coola pilotglasögon, hjärtformade bågar eller solglasögon med Mimmi mus på! Fynda online redan idag och säkra barnsolglasögonen i god tid till sommaren!

Barnsolglasögon för alla olika åldrar. Tips för ett lyckat köp

Tänk på att många av solglasögonen på den här sidan är anpassade för barn som är minst 3 år gamla, men vi har även solglasögon för de minsta barnen mellan 1–2 år och ännu yngre bebisar. Tänk på att små barn med fördel kan ha ett par solglasögon med en praktisk rem som gör att de sitter på plats trots lek och rörelse. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Solglasögon med bra UV-skydd

Vid valet av solglasögon är det minst lika viktigt att solglasögonen har ett bra skydd mot solen som att de ska passa barnen bra i både storlek och smak. Därför är det en bra idé att verkligen ta reda på om solglasögonen kan erbjuda ett bra UV-skydd eller inte. På de flesta solglasögon här hos oss kan man läsa att de har 100 procent UV-skydd eller UV 400 — då vet man säkert att dessa solglasögon går utmärkt att använda i solen!