Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnsolglasögon online!

Solglasögon som passar småttingarna! En solig dag är det inte bara nödvändigt att skydda kroppen från att bli bränd, utan ögonen behöver minst lika mycket skydd. Solens strålar påfrestar nämligen ögonen en hel del och detta gäller både för barn och vuxna! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga barnsolglasögon, så att ni ska kunna ta med era barn ut i solen utan bekymmer! Välj mellan coola pilotglasögon och solglasögon med Mimmi mus på! Skynda att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att många av solglasögonen på den här sidan är anpassade för barn som är minst 3 år gamla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Solglasögon med bra UV-skydd! Vid valet av solglasögon lägger många sitt fokus på att de ska vara snygga och passa barnen bra. Detta är självklart något som man kan tänka på! Men även om solglasögonen är en riktigt snygg accessoar, så är de faktiskt främst till för att skydda ögonen mot solen. Därför är en idé att verkligen ta reda på om solglasögonen kan erbjuda ett bra UV-skydd eller inte. På de flesta solglasögon här hos oss kan man läsa att de har 100 procent UV-skydd eller UV 400 — då vet man säkert att dessa solglasögon går utmärkt att använda i solen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.