Kundservice

Fynda billiga barn tatueringar online

1 265 Fynd

Filtrera

Färgglatt utbud av barntatueringar

Uttrycket att man ska vara fin för att lida pin gäller inte när det kommer till tatueringar för barn. Här är det bara glädje och skoj med den enda lilla svårigheten att välja rätt motiv man vill pryda armen eller handen med. Här på Fyndiq har vi samlat billiga tatueringar för barn — allt från Spindelmannen tatuering, Frozen Frost tatuering och gnuggisar med dinosauriemotiv till blommor. Då man aldrig vet när det kan tänkas bli ett tatueringsögonblick kan det vara kul att ha några hemma i beredskap, så handla loss ett par så det finns uppbackning om barnet får blodad tand.

Tips för ett lyckat köp

Med gnuggisar finns det inte så mycket mer att tänka på än att inte glömma att ta bort skyddspappet. Det blir svårt för tatueringen att fästa annars! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Tuffa till med en tatuering

Färg och form är kul, speciellt för små. Och en tatuering ger både en härlig form och mycket färg — direkt på kroppen. När barnet sedan tröttnar är det bara att skrubba bort, eller vänta ut den. På ett ark finns det mängder av olika motiv som man sedan kan klippa ut och komponera ihop så som man vill ha det. Man skapar med andra ord sin egen tatuering som man sedan kan visa upp.