Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!
Medvetet Val
Kundbetyg

Fynda billiga leggings & jeggings för barn här

Fyndiqs favoriter

Fynda leggings & jeggings för barn billigt här på Fyndiq! Det är få plagg som är så sköna som mjuka leggings och jeggings. I stället för hårda jeans och manchesterbyxor är leggings och andra byxor i tunnare tyg perfekt för barn som leker, springer och klättrar. Här i sortimentet hittar du jeggings för både större barn och små bebisar – med tryck från Frozen, söta nallar, fantasifulla moln och drömmiga stjärnor. Välkommen att fynda massor av snygga och billiga leggings & jeggings här på Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Det är perfekt med leggings på dagis och förskola, men när kylan kommer är det viktigt att även ha tjockare byxor. Även det hittar du här hos oss på Fyndiq i barnkläderkategorin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Leggings och jeggings för barn är perfekt på dagis och förskola. Barn växer snabbt och dessutom sliter lek och spring på kläder. Passa på att köpa billiga och bekväma leggings som barnen kan leka i utan att behöva bry sig om slitage. Ska det vara lite mer uppklätt men ändå mjukt och skönt är i stället jeggings att föredra, även dessa bjuder in till lek och skoj utan att för den delen bli allt för mjukisbyxiga. Leggings och jeggings finner du med alla möjliga roliga färger och tryck, låt barnen vara med själva och bestämma vad som känns snyggt och tufft att ha på sig. Då kommer det bli deras favoritplagg!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.