Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Kundbetyg

Fynda billiga mjukisbyxor för barn online!

Köp mjukisbyxor för barn billigt online! Precis som du kanske tycker om att hoppa i mjukiskläderna efter en lång dag så kanske ditt barn känner samma, och då är frågan: var finns mjukisbyxorna för barn att hitta? Hos oss på Fyndiq så klart! Här har vi samlat massor av mjukisbyxor för barn att ha på sig och du hittar både babybyxa och mjukisar för de lite äldre barnen. Vad sägs som mjukisbyxan med en smilegubbe på eller de där fräna mjukisarna i en cool färg? Kolla igenom sortimentet och hitta de mjukisbyxor som passar ditt barn bäst! Shoppa med nöje!

Tips för ett lyckat köp! Funderingar kring mjukisbyxornas storlekar och om de kommer passa ditt barn? Kolla i produktbeskrivningen – där står det tydligt vilka storlekar den valda mjukisbyxan kommer i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Härligt ledig i mjuka byxor! Joggingbyxa, mysbyxor, träningsbyxor eller mjukisbyxa? Ja, kärt plagg har många namn – och kommer i många olika varianter! Vad sägs till exempel om de enkla grå mysbyxorna med fickor både fram och bak eller de där lite söta med Alfons Åberg-tryck på? Kolla igenom utbudet tillsammans med ditt barn och se vilka mjukisbyxor hon, han eller hen fastnar för! Här finns märken som Billabong, Disney och Me Too samt många, många fler – och för åldrar upp till 14 år!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.