Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga tygbyxor för barn här

Köp nya, billiga tygbyxor för barn online här hos oss på Fyndiq! Finns det en skönare byxa att ha på sig än den i mjukt tyg? Dum fråga, såklart en mjuk byxa är bäst, speciellt när man är liten! Här har vi på Fyndiq har samlat ihop ett brett utbud av billiga tygbyxor för barn att fynda loss bland. Du hittar både riktiga märkesbyxor från Gant och Disney, men också såklart barntygbyxor från andra varumärken. Här finns tygbyxor för både barn och bebis – så varför inte köpa ett par tygbyxor för barn som barnet kan växa i med tiden? Välkommen att fynda billiga tygbyxor för barn redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att uppdatera hela barnets garderob i ett köp – frakten är fri oavsett hur mycket eller lite du handlar. Så kolla igenom våra andra kategorier med barnkläder innan du går vidare till kassan med dina nya tygbyxor för barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt att ha olika sorters byxor som barn. Det absolut viktigaste man har att göra som liten är att leka, och för att kunna leka ordentligt så behöver man ha på sig kläder som verkligen håller för leken. Att ha flera tygbyxor att byta mellan är därför viktigt att ha hemma, speciellt när barnen är små och fortfarande kryper – då slits byxans knän som allra mest. Kolla igenom vårt stora utbud av billiga tygbyxor för barn och shoppa loss ordentligt. Ett barn kan aldrig ha för många tygbyxor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.