Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga huvudbonader online

220 Fynd

Köp huvudbonader för maskerad billigt online

Vad är en maskeraddräkt utan en huvudbonad till? Inte mycket, säger vi på Fyndiq och har därför samlat ett stort sortiment av billiga huvudbonader för dig att komplettera maskerad-outfiten med! Vad sägs om ett piratdiadem eller kanske en Pippi-peruk? Eller du kanske letade efter en brandmanshatt eller en extra fin pirathatt? Det har vi också här såklart! Kika igenom vårt utbud av huvudbonader för barn och hitta dem som passar bäst! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Att bara ha på sig en huvudbonad inför maskeraden räcker inte riktigt, det är ett som är sant! Så som tur är har vi på Fyndiq även samlat kompletta maskeraddräkter som du också kan köpa hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Riddarhjälm, tiara eller en söt djurmössä

Att gå på maskerad eller bara vara extra söt på kalaset eller förskolan är lätt ordnat med en huvudbonad — och det hittar du i denna kategori. Vad sägs till exempel om en pirathatt i tyg eller kanske en brandkårshjälm i plast? Vi har även vackra kransar i tyg, prinsesskronor som går att ändra storlek på med hjälp kardborreband och söta djurmössor att välja bland — så oavsett om ditt barn vill vara en tiger, Lucia, Pippi Långstrump eller astronaut så hittar du huvudbonaden för detta här!