Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga huvudbonader online!

Köp huvudbonader för maskerad billigt online Vad är en maskeraddräkt utan en huvudbonad till? Inte mycket, säger vi på Fyndiq och har därför samlat ett stort sortiment av billiga huvudbonader för dig att komplettera maskerad-outfiten med! Vad sägs om ett piratdiadem eller kanske en Pippi-peruk? Eller du kanske letade efter en brandmanshatt eller en extra fin pirathatt? Det har vi också här såklart! Kika igenom vårt utbud av huvudbonader för barn och hitta dem som passar bäst! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att bara ha på sig en huvudbonad inför maskeraden räcker inte riktigt, det är ett som är sant! Så som tur är har vi på Fyndiq även samlat kompletta maskeraddräkter som du också kan köpa hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Riddarhjälm, tiara eller en söt djurmössa? Att gå på maskerad eller bara vara extra söt på kalaset eller förskolan är lätt ordnat med en huvudbonad – och det hittar du i denna kategori. Vad sägs till exempel om en pirathatt i tyg eller kanske en brandkårshjälm i plast? Vi har även vackra kransar i tyg, prinsesskronor som går att ändra storlek på med hjälp kardborreband och söta djurmössor att välja bland – så oavsett om ditt barn vill vara en tiger, Lucia, Pippi Långstrump eller astronaut så hittar du huvudbonaden för detta här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.