Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga tillbehörskit online!

En älva utan vingar? Ja, ibland behövs det lite extra tillbehör för att det verkligen ska bli magi — kanske änglavingar, stjärnspö eller ett par glittriga handskar? Hos oss online här på Fyndiq har vi samlat ett stort gäng billiga tillbehörskit som gör att utklädnaden når pricken över i:et! Fynda gärna en tuff kniv eller trädolk till piraten och rövaren, verktyg till din lilla brandman eller varför inte ett riddarslott som ger riddaren ett skydd mot de eldsprutande drakarna! Shoppa de tillbehör ditt barn vill ha — snabbt och enkelt!

Tips för ett lyckat köp! Ibland räcker det kanske bara med en krokodilmössa för att leken ska vara igång? Det hittar du här bland tillbehören! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pilbåge till indianen. Ja, vad är en indian utan sina pilar, sina fjädrar och sitt pilkoger? Inte så värst mycket mer än vad en doktor är utan sin doktorsväska. Med våra set blir leken inte bara rikare utan även mer verklighetstrogen! Här finner du set med klackskor som tillbehör till din magiska prinsessa, pistol till din kaxiga cowboy och dolk till din busiga pirat — som ständigt jagas av krokodiler. För den mer djurintresserade finns även mössa för hund, apa, katt, elefant och lejon att tillgå, med tillhörande svans givetvis! Hitta de set med tillbehör som ditt barn drömmer om här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.