Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 513 att välja bland!

Fynda billiga mockasiner för barn!

Fyndiqs favoriter

På Fyndiq kan du enkelt och billigt köpa mockasiner för barn online! I vårt breda sortiment finns mängder av modeller att välja mellan. För de allra yngsta kanske ett par strumpor med skinnsula passar bäst, medan hela skinntofflor passar bättre för de äldre. Mönster, härliga färger eller disneymotiv. Vad får ditt barns små fossingar att bli extra lyckliga? Det är bara att välja och vraka – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte riktigt mockasiner som du letade efter? Du kan vara lugn, på Fyndiq kan du även hitta ett stort utbud av både sockor, tofflor och mängder av andra skor att beställa online. Om du har några frågor om din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mockasiner håller de små fötterna varma! Inte nog med det värmande fodret på insidan så är mockasiner fantastiskt sköna. Alla barn borde ha chansen att få äga ett par egna mockasiner och få uppleva tofflorna som otroligt nog har allt i ett. Både komforten och värmen och samtidigt med skyhöga stilpoäng. Med ett skinn- eller gummimaterial på sulan motverkar man även risken för att halka. Perfekt för de yngre barnen som fortfarande övar på balansen, samtidigt som de är räddaren i nöden för de livliga och springande barnen. De roliga motiven på skorna gör fötterna extra lekfulla – vem kan missa chansen att få gå i barnmockasiner som liknar Spiderman?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.