Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga mockasiner för barn

42 Fynd

På Fyndiq kan du enkelt och billigt köpa mockasiner för barn online

I vårt breda sortiment finns mängder av modeller att välja mellan. För de allra yngsta kanske ett par strumpor med skinnsula passar bäst, medan hela skinntofflor passar bättre för de äldre. Mönster, härliga färger eller disneymotiv. Vad får ditt barns små fossingar att bli extra lyckligä Det är bara att välja och vraka — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Var det inte riktigt mockasiner som du letade efter? Du kan vara lugn, på Fyndiq kan du även hitta ett stort utbud av både sockor, tofflor och mängder av andra skor att beställa online. Om du har några frågor om din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mockasiner håller de små fötterna varma

Inte nog med det värmande fodret på insidan så är mockasiner fantastiskt sköna. Alla barn borde ha chansen att få äga ett par egna mockasiner och få uppleva tofflorna som otroligt nog har allt i ett. Både komforten och värmen och samtidigt med skyhöga stilpoäng. Med ett skinn- eller gummimaterial på sulan motverkar man även risken för att halka. Perfekt för de yngre barnen som fortfarande övar på balansen, samtidigt som de är räddaren i nöden för de livliga och springande barnen. De roliga motiven på skorna gör fötterna extra lekfulla — vem kan missa chansen att få gå i barnmockasiner som liknar Spiderman?