Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Storlek Ålder (barn)

Fynda billiga barnskor på nätet!

Barn växer, investera i nya skor! En sak som också påverkar behovet av att köpa nya skor är helt klart det faktum att barn växer oerhört snabbt. En sko i storleken 25 kan sitta perfekt i en månad och vips så växer barnet till och skon börjar direkt klämma. Därför är det smart att köpa sina barnskor från Fyndiq, här har du råd med mer och fler skor och barnen får växa fritt. Om ni hittar ett par skor som ni gillar så kan ni alltid köpa två, en i den aktuella storleken och en i en större. Du sparar ändå pengar!

Tips för ett lyckat köp! Storlekar skiftar och kolla en extra gång på en storleksguide för skor innan ni trycker på Köp . EU, US och UK är nämligen lite olika. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga sneakers till ditt barn! Här på Fyndiq har vi gjort det enkelt att fynda mängder av snygga barnskor. Och det behövs! Föräldrar vet hur lätt barnen sliter ut sina kläder och skor. Det som gör det extra lätt att köpa nya barnskor är helt enkelt att alla snygga skor finns samlade på en och samma plats, sneakers, gummistövlar, Converse och olika roliga tofflor är bara några av de snygga barnskor du hittar här. Varför inte en sportsko från Puma, Adidas eller Reebok? Här finns nämligen alla märkesskor till barn som kan tänkas önskas.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.