Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig barnmatta hos oss

Handla billiga mattor till barnens rum här hos oss på Fyndiq! Barn sitter oftast på golvet och leker med sina leksaker. En skön och mjuk matta med fantasifulla motiv gör det bekvämare och roligare att leka i sitt rum. I vårt stora sortiment av billiga barnmattor finner du dessa både i rosa med söta fjärilar och blommor på, med hästar, pirater, fiskar, enhörningar och med ugglor på. Ja, en hel massa olika motiv som gör att alla kan hitta sin favorit. Varför inte låta en matta formad som en tvättbjörn ligga på golvet bredvid sängen? Eller en minionmatta att leka på? Allt är möjligt med barnmattorna från  oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara roliga mattor till barnrummet, hos oss finner du allt du kan tänka dig i leksaksväg. Perfekt för jul och födelsedag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En mjuk matta att leka på med motiv som nallar, bilar och dockor på! Det ska vara både enkelt, mjukt och skönt att leka i sitt rum. Annars kan det hända att ditt barn tar ut alla sina legobitar och börjar leka mitt på vardagsrumsgolvet. Med en härlig barnmatta med barnens egna favoritmotiv kommer du märka att det tycks vara roligare att leka på sitt rum. Det är också kul att bjuda hem kompisar när man har en cool matta att leka med nallar på. Hitta favoritmattan online redan idag, här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.