Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig sparbössa online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig sparbössa online hos Fyndiq! Det här med ekonomi och sparande ska börja i ung ålder tycker vi på Fyndiq, och just därför har vi samlat ihop ett stort utbud av billiga sparbössor för barn att shoppa loss bland! Här hittar du allt ifrån sparbössor i form av björnar till bilar, skattkistor och mycket, mycket mer. Kanske vill du ha en klassisk sparbössa i form av en gris? Men varför inte då ta en gris med kungakrona på huvudet? Kika igenom sortimentet och se vilken sparbössa som passar bäst för dig och ditt barn! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill du att man inte ska kunna nalla från pengarna i bössan? Välj en sparbössa utan öppning som måste krossas för att få fram pengarna i den! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den som spar, hen har! Barn får ofta en slant här och en slant där som inte alltför sällan spenderas på lördagsgodis eller annat, men varför inte spara slantarna i en sparbössa för att sedan köpa något speciellt istället? Alla barn tycker om att känna sig ansvarsfulla och vuxna, och vad ger större ansvarskänsla än att själv kunna styra över sina finanser? Vi på Fyndiq har mängder av snygga sparbössor i massvis av material så vad sägs till exempel om en sparbössa i metall eller en i keramik som ser ut som en anka? Välj ut sparbössan tillsammans med ditt barn och börja spara!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.