Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda askar & lådor till barnrum billigt här

Fyndiqs favoriter

Fyll barnrummet med fina askar och lådor för bättre och finare förvaringsmöjligheter! Billiga askar & lådor till barnrum online är just vad du kan fynda här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat massvis av fina askar, lådor och boxar av olika slag som allihop är anpassade till barnrummet. Vad sägs om en söt ask med glitter på att lägga leksakerna i när det är dags att städa? Här finns även massor av finfina lådor och smyckeskrin med barnens favoritfigurer på – både från Babblarna och Disneys prinsar och prinsessor! Välkommen att fynda askar & lådor till barnrum redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Smart förvaring behöver inte komma i form av möbler, våra askar och lådor samlade här är perfekt förvaring för barnens saker – och även praktiska att använda som presentaskar om man så vill! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få ordning med hjälp av askar & lådor till barnrum! I den här kategorin finns askar & lådor till barnrum att fylla med allt möjligt. Kanske vill du ha små askar att spara barnens mjölktänder i när de tappats? Eller varför inte låta barnen få en alldeles egen mini byrå med Elsa från Frost på? Kolla igenom vårt stora utbud av askar & lådor till barnrum och välj de som passar i dina barns lya allra bäst – här finns förvaringslådor och askar från både Jabadabado, Trolls, Disney Frozen och PAW Patrol tillsammans med en massa fler!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.