Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

StartsidaBarnLeksaker
Gungor & Gungdjur

Fynda billiga gungor & gungdjur för barn

36 Fynd

På Fyndiq kan du enkelt och billigt köpa gungor & gungdjur online

Vilket barn vill inte gunga på en rosa vespa, ett mjukt lamm eller en sjungande kö I vårt breda sortiment hittar du massor av billiga gungdjur, gungbrädor och roliga klassiska gungor. Här på Fyndiq kommer du med största sannolikhet hitta den perfekta gungan till ditt barn då storlekarna och modellerna är anpassade för alla åldrar. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Genom att dubbelkolla storlek på gungdjuret jämfört med barnets längd kan man lyckas hitta den perfekt storleken för att leken ska bli så rolig som möjligt. Om barnet är för lång, för till exempel gunghästen, kommer leken inte gå lika smidigt till. Om du har några frågor om din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt barnen svinga sig in i en drömvärld

En gunga eller gungdjur är en älskvärd leksak för alla barn. Med roliga modeller, storlekar och material finns inga tvivel om att barnen kommer vilja leka i flera timmar. Genom att fästa en av dem i takets balk eller i trädgården kommer de äldre barnen att kunna svinga sig in i sina drömmars värld! För de yngre finns spännande djur och fordon med gungskenor som på ett fantasifullt sätt får barnen att kunna åka motorcykel på en motorväg eller flyga runt bland molnen tillsammans med nyckelpigan från Babblarna. Med dessa kommer barnens fantasier att gå i uppfyllelse och leken kommer kunna nå nya höjder!