Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga gungor & gungdjur för barn!

På Fyndiq kan du enkelt och billigt köpa gungor & gungdjur online! Vilket barn vill inte gunga på en rosa vespa, ett mjukt lamm eller en sjungande ko? I vårt breda sortiment hittar du massor av billiga gungdjur, gungbrädor och roliga klassiska gungor. Här på Fyndiq kommer du med största sannolikhet hitta den perfekta gungan till ditt barn då storlekarna och modellerna är anpassade för alla åldrar. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Genom att dubbelkolla storlek på gungdjuret jämfört med barnets längd kan man lyckas hitta den perfekt storleken för att leken ska bli så rolig som möjligt. Om barnet är för lång, för till exempel gunghästen, kommer leken inte gå lika smidigt till. Om du har några frågor om din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt barnen svinga sig in i en drömvärld! En gunga eller gungdjur är en älskvärd leksak för alla barn. Med roliga modeller, storlekar och material finns inga tvivel om att barnen kommer vilja leka i flera timmar. Genom att fästa en av dem i takets balk eller i trädgården kommer de äldre barnen att kunna svinga sig in i sina drömmars värld! För de yngre finns spännande djur och fordon med gungskenor som på ett fantasifullt sätt får barnen att kunna åka motorcykel på en motorväg eller flyga runt bland molnen tillsammans med nyckelpigan från Babblarna. Med dessa kommer barnens fantasier att gå i uppfyllelse och leken kommer kunna nå nya höjder!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.