Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga hoppbollar

111 Fynd

Billiga hoppbollar för aktiv lek

Funderar du på att skaffa en hoppboll till ditt barn? Det gör du helt rätt i tycker vi på Fyndiq! Med en sådan får barnet motion och blir av med överskottsenergi samtidigt som barnet får en trevlig lekstund. Och visst passar hoppbollar för barn i alla åldrar! Här har vi samlat billiga hoppbollar i massor, och du hittar både klassiska varianter och hoppleksaker som är formade som djur eller fantasifigurer. Kika igenom utbudet online här hos oss och klicka hem den hoppboll som passar bäst för ditt barn!

Tips för ett lyckat köp

För att vara säker på att hoppbollen du funderar på att köpa verkligen passar för ditt barns ålder och vikt är ett tips att spana in produktbeskrivningen för bollen — där står allt som är viktigt att veta om leksaken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massvis av roliga hoppbollar att välja på

Hoppbollen idag ser nog inte riktigt ut som vi äldre minns från barndomen, sanningen är att de är långt mycket mer roliga nu. Som du ser i vårt breda sortiment finns det hoppbollar formade som figurer, hoppbollar med Paw Patrol, Frost eller Bilar på och det finns dessutom bollar som lyser och blinkar så fort barnet hoppar med dem. Eller varför inte välja en hoppleksak formad som en kossa med tillhörande pump som kan användas både inomhus och utomhus? Välj just den produkt som ditt barn kommer gilla att hoppa på!