Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda leksakerna online

1 519 Fynd

Stort utbud av pedagogiska leksaker

Vill du att dina barn ska lära sig något när de leker istället för att bara sparka på en boll eller titta på tv? Då behöver de roliga och enkla leksaker som stimulerar till inlärning och skoj. Här på Fyndiq hittar du ett stort urval av billiga leksaker som låter barnen både räkna, rita och skriva dagbok. Att lärande kan vara roligt och inte bara förknippat med långa skoldagar visar leksaker som brio lära gå vagn eller en fin tygtavla. Vad sägs om en badbok? En inplastad bok att distrahera med när håret ska tvättas eller när badet känns långtråkigt. Då kan barnet få sig lite information till livs: lek, tvagande och lärande i ett.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att förena nytta med nöje! Leksaker behöver inte vara tråkiga bara för att de är lärorika. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta leksaker på nätet

Barn är fantastiska varelser som lär sig hela tiden, vare sig de vill eller inte. Sätt en pedagogisk leksak i händerna på dem och de har snart listat ut hur den fungerar. Varför inte sköta shoppingen online? Hitta miniräknare på nätet, pennfack och skrivböcker hos oss. Vi har fina produkter för läraktiga småttingar i alla åldrar. För de riktigt små passar det kanske bra med en lära-gå-sele eller lek & lär sköldpadda, medan barnen i skolåldern nog föredrar ett pennset med motiv från favoritbandet One Direction. Alla barn mår bra av att tänka till en smula!