Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga radiostyrda leksaker här!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av radiostyrda bilar och andra leksaker på nätet! Ett liv utan leksaker vore otroligt tråkigt - barn vill ju skratta och underhållas. Och för att skapa ännu mer glädje kan man välja radiostyrda leksaker! Här på Fyndiq har vi ett utbud av leksaker online som ständigt förändras och förnyas för att du ska kunna hitta nya och spännande saker. Välj mellan en billig radiostyrd bil, en radiostyrd helikopter eller varför inte ett gäng radiostyrda båtar som barnen kan tävla med. Med våra bra leveransvillkor blir kostnaderna inte högre för att du handlar mer. Det tycker vi gör det hela till en mycket bra affär.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att en radiostyrd leksak ofta innehåller batterier. Så för att undvika ledsna miner bör du ladda upp med ett gäng batterier så att det alltid finns i hemmet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Radiostyrt är leksaker med fart! Det här med fart är verkligen något som tilltalar människor i alla åldrar! För visst är det väl roligare med ett radiostyrt flygplan som man kan styra med en kontroll istället för med sin egen hand? Eller tävla med radiostyrda bilar och stå på behagligt avstånd och gasa med kontrollerna? Inte för att allt ska vara en tävling, men segerns sötma är ganska söt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.