Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träleksaker på nätet!

Klassiska leksaker i trä för barn! Finns det någonting som barn tycker om så är det leksaker, inget får ett barns ögon att lysa lika mycket som när de får gå in i en leksaksaffär. Men att handla leksaker på nätet kan vara minst lika skoj tycker vi på Fyndiq! Därför har vi samlat ihop de billigaste och bästa träleksaker vi kunde hitta på nätet, så att du enkelt ska kunna hitta träleksaker för barn till ett bra pris. För billiga leksaker gör både vuxna och barn riktigt glada!

Tips för ett lyckat köp! Det finns både små och stora leksaker i trä att ge bort, så det passar både till födelsedag och kanske till en liten gåva till vardags! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnleksaker i trä är bra för alla! En sak som är väldigt bra med träklossar och annan trälek är att det är gjort av ett miljövänligt material — trä har vi ju en hel massa av här uppe i Norden och då blir det ju ett naturligt val att göra allt från ABC leksaker till barninredning i trä. Så länge sakerna är målade och lackade med en naturvänlig färg så blir det leksaker som är riktigt snälla mot naturen och miljön! Så genom att ge ditt barn träleksaker i stället för leksaker av plast kan du kanske minska påverkan av farliga ämnen, som man ju ofta oroar sig för när det gäller små barn.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.