Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig barngrind online

107 Fynd

Fynda billig barngrind online hos oss på Fyndiq

Har du barn hemma som precis lärt sig att krypa eller gå? Då kan det vara en god idé att skaffa sig barngrindar så att barnet inte kilar iväg och gör sig illa — och en billig barngrind kan du fynda online på Fyndiq. Vi har samlat ett brett sortiment av olika barngrindar som passar att sätta framför trappen, i dörröppningen eller på annan plats där du vill hindra barnet från att vara. Kolla genom produktutbudet och hitta den grind eller de grindar som passar i ditt hem — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vi på Fyndiq har självklart fler barnsaker både inom säkerhet och lek, så innan du går till kassan med din barngrind — kika genom sajten och se om du hittar fler saker du vill ha eller behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Friare lek med grindar som skyddar

När barn lär sig att röra sig fritt i hemmet finns det nästan ingenting som stoppar dem — förutom en grind då vill säga. En grind framför trappan hindrar barnen från att ge sig ut på eget äventyr mellan våningsplanen vilket betyder att du som förälder, syskon eller barnvakt kan låta barnet leka fritt — utan att oroa dig när barnet närmar sig trappavsatsen. Barngrindar kan med fördel också sättas i hemmets olika dörröppningar som till exempel utgången till altanen eller balkongen — det passar helt enkelt!