StartsidaBarnSkola
Anteckningsblock

Anteckningsblock Barn

202 Fynd

Allt för skolan

I fyndiqs breda sortiment hittar du allt din barn kan behöva i skolan. Oavsett om du letar efter pennor, anteckningsblock eller ryggsäckar så hittar du det i vårt varierade utbud till låga priser. Här hittar du även ryggsäckar, pennskrin och gympapåsar i olika färger och storlekar.

Stort utbud av anteckningsblock barn

För att hänga med i skolan är det viktigt att barnen lär sig att anteckna under lektionerna. Med ett nytt snyggt anteckningsblock så blir det lite roligare också. Hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av anteckningsblock barn, kanske letar du efter ett med djurmotiv eller ett anteckningsblock med paljetter? Oavsett så hittar du det du söker i vårt breda sortiment som dessutom har låga priser. För att göra det mer lustfyllt för barnen att anteckna så kan du beställa hem olika färgpennor och stickers som de kan använda i böckerna. På så sätt blir det mer kreativt att skriva anteckningar. Beställ hem redan idag, som vanligt med fri frakt och snabba leveranser.

Dagböcker för barn

Även om de flesta barn dokumenterar sitt liv i sociala medier så kan inget ersätta en dagbok med hänglås på. I vårt utbud hittar du söta dagböcker med bland annat djurmotiv på. Självklart kommer dagbok barn med tillhörande hänglås och nyckel. För det vet du ju att innehållet i en dagbok är superhemligt.

Pennor och pennfack

Hos fyndiq hittar du det perfekta pennfodralet. Letar du efter ett hårt pennfodral eller ett fluffigt med päls eller kanske ett med din favoritsuperhjälte på? Var bara lugn, du hittar det i Fyndiqs varierande lager och dessutom till ett lågt pris. Passa på att handla ett set där ryggsäck, pennfack och lunchbox ingår så är allt klart för skolstarten. Fyll på med olika färgpennor och blyertspennor så att det alltid finns i pennfacket. Genom att köpa överstrykningspennor till ditt barn så hjälper du dem att komma igång med sin studieteknik redan i ung ålder. Att stryka över nyckelord i en text är kognitivt utmanande men ett av de bättre sätten att lära sig på. Som vanligt hos Fyndiq har du fri frakt och snabba leveranser.