Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga pennfodral för barn online!

Fynda billigt pennfodral för barn online hos oss! Något som alla barn behöver, tro det eller ej, är ett pennfodral att förvara sina pennor i – både i skolan och hemma för ordentlig ordning och reda. Och billiga pennfodral för barn, det fyndas hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ett stort utbud av olika pennfodral att välja och vraka bland, och här finns något för alla! Kanske gillar ditt barn disneyfilmen Frost? Då är ett tips att kika närmare på pennfodralen med Elsa, Olaf och Anna på – eller ditt barn kanske föredrar Avengers och Turtles? Vi har pennfodral från massvis av barnens favoriter att fynda bland!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler saker för ordning och reda i barnrummet eller inför skolstart? Vi på Fyndiq har mängder av smarta prylar för barn, stora som små! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av pennfodral för alla barn! Ett pennfodral är inte bara bra för att få ordning på pennor, suddgummin och kritor – de är också ett sätt för barnen att visa sin personlighet på! Kanske gillar ditt barn Musse Pigg, Transformers eller rent av bara fina mönster? Här finns något för alla smaker – både enfärgade pennfodral och pennfodral i olika material. Så kolla genom sortimentet tillsammans med ditt barn och se vilket fodral för pennor som lockar mest!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.