Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga pennor för barn online!

Fynda pennor billigt till barnen hos oss på Fyndiq! Oavsett om det gäller skola eller fritid – barn älskar att skriva, rita, måla och teckna olika saker. Det är viktigt att barn får utveckla sin kreativitet och utvecklas genom att skapa något, vilket man enkelt gör med pennor. Vi har samlat ett stort utbud av olika billiga pennor för barn online, allt för att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att hitta det du är ute efter. Gör barnen riktigt glada genom att ge dem ett set med nya pennor – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på vilken typ av pennor ditt barn behöver? Oroa dig inte, pennor kan man inte ha för mycket av, kanske hittar du några till dig själv också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pennor för både den avancerade teckningen och för brevet! Faktum är att både stora och små tycker om att skriva, måla, teckna och rita. Så släpp loss din egen kreativa förmåga och peppa barnen till att skapa mer. Hos oss på Fyndiq finns massor av pennor i olika utföranden, med allt från blyertspennor, målarkritor, gel pennor, tuschpennor, färgpennor, bläckpennor, pennset och glitter gel pennor till kulspetspennor. Så vad väntar du på? Gör dig själv och barnen glada genom att klicka hem nya pennor – här finns garanterat något för alla som gillar att skapa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.