Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda suddgummi billigt online hos oss på Fyndiq! Kärt barn har många namn! Man kan kalla det suddgummi, sudd, radergummi, suddigum och mycket mer. Det har funnits i många år och behövs fortfarande. I skolan behöver barnen ofta suddgummin, i alla fall när de ritar eller skriver något som de vill göra om. Men suddgummi kan man också behöva på fritiden! Oavsett när man behöver det så finns det ett stort utbud av roliga och billiga suddgummi här att klicka hem enkelt och bekvämt! Gör barnen riktigt glada och överraska dem med nya suddgummin i olika färger och former – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Söker du efter något annat också? Vi har massor med olika kategorier fullproppade med produkter och prylar – allt för att det ska bli enkelt för dig att hitta just det du behöver. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min! Så går en gammal känd låt, men suddigum funkar faktiskt bäst på papper. Hos oss finns det suddgummi i alla möjliga olika utföranden. Varför inte testa sudd som ser ut som pizza, cupcakes i 6-pack, glass, snabbmat eller är doftsudd? Så fina att man nästan blir hungrig! Vill man ha något annat finns även suddigum som ser ut som iPhone, pusselstjärna eller doftsudd som liknar läppstift. Här finns roliga och väldoftande sudd som alla tycker om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.