Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga axelremsväskor online!

Köp billig axelremsväska online hos oss! Alla barn i skolåldern behöver en ordentlig väska att bära hem sina läxor i, och vad är då bättre än en snygg axelremsväska? Inte mycket tycker vi på Fyndiq, och därför har vi samlat ihop ett brett sortiment av billiga axelremsväskor för barn online här hos oss att shoppa loss bland – och här finns axelremsväska för alla smaker! Vad sägs om en med Zlatan på? Eller ditt barn kanske hellre vill ha en lite coolare med emojis på? Bläddra igenom utbudet och välj ut den axelremsväska som passar bäst. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart massvis av andra sorters väskor för barn också – och dom finns bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Axelremsväskor för alla åldrar! En axelremsväska är något som barn i alla åldrar kan ha, men är extra viktigt för barn i skolåldern som ska ha läxor och böcker med sig – sådant man slipper på förskolan. Och visst finns det axelremsväskor för barn i massvis av olika stilar att välja bland här hos oss på Fyndiq – dessutom fyller vi hela tiden på sortimentet. Vad sägs om en axelremsväska med pojkbandet One Direction, Superman eller kanske Elsa från Frost? Eller ditt barn kanske föredrar en enfärgad axelremsväska – det har vi också! Välj och vraka bland mängder av olika väskor med en axelrem och hitta ditt barns favorit redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.