Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig lunchväska hos oss

1 100 Fynd

Köp billig lunchväska för barn online hos oss på Fyndiq

Behöver du en smart lunchväska till ditt barn? Då har du kommit helt rätt. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett gäng billiga lunchväskor, lunchlådor och lunchboxar i olika färger och material att välja bland. Vill ditt barn kanske ha disneymotiv i roliga färger och mönster? Eller passar det bättre med en klassisk vit lunchväska med söta teddybjörnar? I vårt breda och billiga sortiment finner du det mesta, och helt säkert en variant du gillar. Det är bara att fynda på!

Tips för ett lyckat köp

Fundera över vad ditt barn brukar äta till lunch och mellanmål. Hur stor väska behöver du köpa för att få plats med allt? Behövs det utrymme för en kylklamp för att hålla maten fräsch och vill du få plats med en vattenflaska också? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stabil lunchväska i plåt eller en följsam och mjuk väskä

En lunch box är alltid en praktisk lösning om du har ett barn som vill ta med mat eller mellanmål till skola och fritidsaktiviteter. Hos oss hittar du stora och stabila lunchväskor som rymmer hela måltider att bära med till picknicken, men också mjuka i plast och tyg som är smidiga att vika ihop packa ned i skolryggsäcken. Varför inte investera i en för varje tillfälle? Ta en titt på utbudet och välj den som passar bäst för just ditt barn!