Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig lunchväska hos oss!

Köp billig lunchväska för barn online hos oss på Fyndiq! Behöver du en smart lunchväska till ditt barn? Då har du kommit helt rätt. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett gäng billiga lunchväskor, lunchlådor och lunchboxar i olika färger och material att välja bland. Vill ditt barn kanske ha disneymotiv i roliga färger och mönster? Eller passar det bättre med en klassisk vit lunchväska med söta teddybjörnar? I vårt breda och billiga sortiment finner du det mesta, och helt säkert en variant du gillar. Det är bara att fynda på!

Tips för ett lyckat köp! Fundera över vad ditt barn brukar äta till lunch och mellanmål. Hur stor väska behöver du köpa för att få plats med allt? Behövs det utrymme för en kylklamp för att hålla maten fräsch och vill du få plats med en vattenflaska också? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stabil lunchväska i plåt eller en följsam och mjuk väska? En lunch box är alltid en praktisk lösning om du har ett barn som vill ta med mat eller mellanmål till skola och fritidsaktiviteter. Hos oss hittar du stora och stabila lunchväskor som rymmer hela måltider att bära med till picknicken, men också mjuka i plast och tyg som är smidiga att vika ihop packa ned i skolryggsäcken. Varför inte investera i en för varje tillfälle? Ta en titt på utbudet och välj den som passar bäst för just ditt barn!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.