Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig barnryggsäck online!

TOY STORY Ryggsäck 31 CM Väska SKOLVÄSKA
279 kr

TOY STORY Ryggsäck 31 CM Väska SKOLVÄSKA

Handla ryggsäck för barn billigt online hos oss! Att släpa omkring på skolböcker, gosedjur och annat skoj kan bli tungt för ett litet barn, och just därför är ryggsäcken så bra — så att de flesta barn har rygga istället för handväska eller tygpåse är inte så konstigt. Och online här hos oss på Fyndiq kan du och ditt barn fynda bland ett stort sortiment av massvis med billiga ryggsäckar! Vad sägs om en rygga med Minioner på eller kanske en med Pippi? Kolla igenom ryggsäckarna och hitta den som passar ditt barn — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Visste du att ryggsäckar faktiskt kommer i olika storlekar? Glöm inte att kolla produktbeskrivningen innan ett köp så att du vet att rycksäcken som beställs faktiskt passar för ditt barn! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coola ryggsäckar för stora som små barn! Vilken stil har ditt barn? Det kan du snabbt ta reda på genom att låta han, hon eller hen vara med och välja ut sin egen ryggsäck — och kanske blir du förvånad! Här finns ryggsäckar både med motiv från kända Disneyfilmer med prinsessor, superhjältar eller Nalle Puh och ryggsäckar med neutralare utseende i massvis av olika färgkombinationer att välja bland. Dessutom finns även ryggsäckar med motiv av  kor, drakar och fjärilar! Så kika genom utbudet av ryggor och välj precis den ryggsäck som ditt barn vill ha!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.