Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Fiskars knivar på nätet!

Utrusta dig med billiga Fiskars knivset! Vill man åstadkomma någonting i köket behöver man bra kökstillbehör, utan verktyg blir det inte mycket gjort. Här på Fyndiq hittar du ett brett utbud där vi har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak för ett mycket fördelaktigt pris! Här är det alltid låga priser och låg fraktkostnad som aldrig blir högre oavsett hur stor din beställning är. Så ska du ordna med ny utrustning till köket från Fiskars så har du kommit till rätt ställe för att fynda ordentligt!

Tips för ett lyckat köp! Fiskars gör kökstillbehör och knivar av mycket god kvalitet, så räkna med att det du köper kommer hålla i många år! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klassiska knivar med kvalitet! Fiskars har länge varit en favorit i svenska hem, det finns få ställen där du inte hittar en Fiskars sax eller några Fiskars knivar. De tillverkar allt från klassiska universalknivar till brödknivar och specialiserade saker som tomatkniv och ananaskniv! Men de har utökat sitt sortiment mycket utövar knivar och saxar, och numera kan du fylla köksskåpen med till exempel Fiskars stekpanna och gryta eller Fiskars bestick, och de gör en hel massa tillbehör till köket i form av skalare, durkslag och annat! Glöm heller inte att köpa ett slipstål så du kan hålla dina knivar lika vassa som när de var nya!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.