Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga uppladdningsbara batterier online!

Fyndiqs favoriter

Billiga laddningsbara batterier att shoppa online på Fyndiq! Tillsammans med en batteriladdare, som du också kan hitta här på Fyndiq, är billiga uppladdningsbara batterier ett väldigt smart inköp som dessutom anses hållbart ur ett miljöperspektiv. I vårt breda utbud finner du mängder av billiga uppladdningsbara batterier att välja och vraka bland – dessa batterier är bra både för miljön och för din ekonomi. Kolla in batterier från kvalitativa varumärken som Verbatim, Kodak, Camelion samt andra välkända på marknaden. Välkommen att shoppa online redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! För att tänka lite längre kan det vara smart att köpa laddningsbara batterier i flera olika storlekar, för att ha hemma vid behov. Tillsammans med en uppladdare som kan ladda olika typer blir det enklare än någonsin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kan laddas om och om igen! Många av batterierna här är kommer från kvalitetssäkrade märken som håller länge, där produkterna är kända för både pålitlighet och kraft. Flera av batterierna i urvalet har inbyggda skyddskretsar, vilket betyder att de är skyddade mot kortslutning, överladdning och underladdning – allt för att det ska vara så lätt som möjligt för dig att använda dessa. Perfekt för strömkrävande produkter som ficklampan, pannlampor samt e-cigaretter. Med en multiladdare kan du ladda alla olika storlekar dessutom. Skynda att fynda uppladdningsbara batterier på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.