Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga batteriladdare online!

Fyndiqs favoriter

Hitta den rätta batteriladdaren här på Fyndiq! En batteriladdare är inte bara smart på det sättet att man sparar pengar på att ladda om sina batterier i stället för att köpa nya – det är även mycket bättre för miljön att återanvända batterierna om och om igen. Här hos oss på Fyndiq hittar du massor av olika billiga batteriladdare att välja och vraka bland. Hitta laddare från märken som Uniross, Camelion, Energizer med flera. Det är lättare än någonsin att alltid ha laddade batterier hemma. Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vad för storlek är det på batterierna du oftast behöver ladda? Se till så att laddaren du köper är till för just den batterisorten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp flera för olika storlekar! Med tanke på att det kostar så lite att köpa en batteriladdare nu är det kanske lika bra att köpa på sig två eller tre stycken som laddar batterier i olika storlekar och med olika kraft. Är man smart kan man dessutom köpa en multiladdare från till exempel NiteCore som passar olika sorters batterier i en och samma produkt. Många av produkterna kan identifiera batteriets art automatiskt och justera strömtillförseln därefter. När batterierna är fulladdade avslutas laddningen av sig själv. Det är billigare än någonsin att tänka mer på miljön.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.