Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga batteriladdare online

906 Fynd

Hitta den rätta batteriladdaren här på Fyndiq

En batteriladdare är inte bara smart på det sättet att man sparar pengar på att ladda om sina batterier i stället för att köpa nya — det är även mycket bättre för miljön att återanvända batterierna om och om igen. Här hos oss på Fyndiq hittar du massor av olika billiga batteriladdare att välja och vraka bland. Hitta laddare från märken som Uniross, Camelion, Energizer med flera. Det är lättare än någonsin att alltid ha laddade batterier hemma. Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vad för storlek är det på batterierna du oftast behöver laddä Se till så att laddaren du köper är till för just den batterisorten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp flera för olika storlekar

Med tanke på att det kostar så lite att köpa en batteriladdare nu är det kanske lika bra att köpa på sig två eller tre stycken som laddar batterier i olika storlekar och med olika kraft. Är man smart kan man dessutom köpa en multiladdare från till exempel NiteCore som passar olika sorters batterier i en och samma produkt. Många av produkterna kan identifiera batteriets art automatiskt och justera strömtillförseln därefter. När batterierna är fulladdade avslutas laddningen av sig själv. Det är billigare än någonsin att tänka mer på miljön.