Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga litiumbatterier online!

Shoppa litiumbatterier som ger din elektronik liv! En utav de allra vanligaste typerna av batterier är litiumbatterier. Till skillnad från andra typer av batterier har litiumbatterier en högre energitäthet och kan därför användas till bland annat kameror och datorer. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga litiumbatterier så att du kan ge alla dina elektroniska apparater liv. Du kan välja mellan en rad olika typer av batterier inom kategorin och alla batterier kommer från kända märken som Duracell, Maxell och Kodak. Passa på att köpa flera samtidigt för att se till så att du har så många som du kan behöva! Shoppa online hos oss redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att alltid vara försiktig i din användning av batterier och elektroniska apparater. Det finns alltid en liten risk att litiumbatterier kortsluts och fattar eld. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Litiumbatterier i olika former! När du ska handla litiumbatterier gäller det att du kollar upp lite mer än att du vill ha just ett sådant batteri. Den här typen av batteri finns nämligen i flera olika utformningar. Exempelvis finns det som så kallade knappceller och dessa fungerar bäst i mindre apparater. Det finns dock även som AA- och AAA-batteri och dessa ger väldigt mycket kraft till din fjärkontroll, CD-spelare eller GPS! De finns dessutom i laddningsbar form eller som engångsbatterier.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.