Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga alkaliska batterier online

317 Fynd

Köp alkaliska batterier till all din elektronik

De flesta bärbara elektroniska apparater behöver ett batteri eller två för att fungera och det innebär att batterier kan vara bra att bunkra upp med. Vilket batteri som passar elektronikapparaten varierar men det är vanligt att alkaliska batterier är det som gäller. På Fyndiq finns ett stort utbud av alkaliska batterier från kända märken som Duracell, Kodak, Energizer och Sony. Välj mellan AA-batterier, AAA-batterier och andra typer av batterier för alla behov. Ett smart tips är att passa på att köpa flera på en och samma gång. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Hos oss hittar du inte bara engångsbatterier, utan även laddningsbara batterier. Du hittar dessutom batteriladdare och annat användbart. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var ska batterierna användas?

Något som är oerhört viktigt när man köper alkaliska batterier är att välja rätt batterier till rätt elektronisk apparat. Det finns nämligen inget universalbatteri som passar till allt. Ska du exempelvis ha ett batteri till din brandvarnare, gäller det att du köper just ett sådant som är anpassat för brandvarnaren. Är det istället din fjärrkontroll som du vill ska fungera, kan du antingen behöva köpa AA-batterier eller AAA-batterier. Du kan lätt få reda på vilket batteri som passar din elektronik. Det är bara att öppna batteriluckan och se efter!