Kundservice

Fynda billig datorfläkt online

7 273 fynd


Filtrera

Råd bot på en överhettad dator

Hos Fyndiq hittar du alla grymma datorfläktar som du kan behöva för att kyla ner din annars så heta dator. Varför inte slå ihop funktionen med en kylande datorfläkt samtidigt som du installerar en lysdiodfläkt som blinkar vackert alla sena spelkvällar. Oavsett vad för sorts datorfläkt du söker till din begagnade dator finns den här. Ibland köper vi en begagnad dator, rustar upp den och kommer på att nu behövs det en sprillans ny fläkt till datorn också. Så då är det bara att klicka in här och skicka iväg en beställning. Det positiva då med att bygga ihop din egen dator med bra reservdelar är att du får dessa billigt hos oss, helt nytt dessutom!

Tips för ett lyckat köp

Det som krävs är bara att din stationära dator funkar ihop med den fläkt du tittat ut. Tips är att ta ut den trasiga fläkten och kolla nummer och mått innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Speldator kräver lite extra

Kraft, precis det kräver en speldator som ska ta emot alla dina spelprogram. Det kräver en bra processor, bra grafikkort och en fläkt med extra kräm i. Datorfläkten kan faktiskt ge upp efter ett tag och vare sig det är brist på underhåll eller om det är naturens gång så krävs det att man kan hitta en ny lika bra om inte bättre att sätta i sin dator.