Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig datorfläkt online!

Fyndiqs favoriter

Råd bot på en överhettad dator! Hos Fyndiq hittar du alla grymma datorfläktar som du kan behöva för att kyla ner din annars så heta dator. Varför inte slå ihop funktionen med en kylande datorfläkt samtidigt som du installerar en lysdiodfläkt som blinkar vackert alla sena spelkvällar. Oavsett vad för sorts datorfläkt du söker till din begagnade dator finns den här. Ibland köper vi en begagnad dator, rustar upp den och kommer på att nu behövs det en sprillans ny fläkt till datorn också. Så då är det bara att klicka in här och skicka iväg en beställning. Det positiva då med att bygga ihop din egen dator med bra reservdelar är att du får dessa billigt hos oss, helt nytt dessutom!

Tips för ett lyckat köp! Det som krävs är bara att din stationära dator funkar ihop med den fläkt du tittat ut. Tips är att ta ut den trasiga fläkten och kolla nummer och mått innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Speldator kräver lite extra! Kraft, precis det kräver en speldator som ska ta emot alla dina spelprogram. Det kräver en bra processor, bra grafikkort och en fläkt med extra kräm i. Datorfläkten kan faktiskt ge upp efter ett tag och vare sig det är brist på underhåll eller om det är naturens gång så krävs det att man kan hitta en ny lika bra om inte bättre att sätta i sin dator.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.