Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Mac laddare på nätet!

Låt aldrig batteriet ta slut! Apples Macbook-datorer är väldigt populära, och många älskar dem för sin höga prestanda, sitt smidiga operativsystem och den snygga designen. Dessutom har en Macbook riktigt lång batteritid vilket alla som har en laptop gillar — men man kan ändå behöva ha en extra Macbook laddare med sig utifall att batteriet sinar. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga laddare till Macbook, så att du ska slippa rädslan när batterisymbolen blir röd!

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att du ser till att den laddare du köper här stämmer överens med vad du behöver till din Macbook, se därför till att kolla en extra gång så att allt stämmer innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ladda i bilen med en billaddare! Ibland sitter man i bilen under en väldigt lång stund, och då kanske batteriet i datorn börjar sina. Men har man då en Mac laddare som man kan koppla in i bilen så blir bilresan inte utan datorns alla fördelar. Det gäller att ha rätt adapter till sin laddare, och här på Fyndiq hittar du många olika alternativ. Oavsett om du behöver en Macbook Air eller Pro laddare så kan du hitta det billigt här, vilket är bra om din nuvarande laddare kanske har gått sönder eller om du vill ha en extra på jobbet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.