Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga HP-laddare online!

Fyndiqs favoriter

Här finns datorladdare för HP! Det spelar ingen roll om du har den bästa bärbara datorn – om den inte har någon ström. Och om du sitter med en av de olika datormodeller som finns för HP dator, men inte har en fungerande laddare har du klickat in dig på helt rätt ställe. Här på Fyndiq finns nämligen flera olika varianter av billiga HP-laddare som håller din dator vid liv dygnet runt. Kika igenom och se om du hittar laddaren som matchar din dator, vi har ett stort utbud och bra leveransvillkor.

Tips för ett lyckat köp! Om du är en slarver som ofta glömmer att ta med laddaren när du ska iväg kan det vara smart att klicka hem två – så kan du ha ena liggandes i datorväskan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Ny laddare till begagnad dator! Kanske är det glapp i kontakten, eller så har du tappat bort din laddare på en buss. Oavsett hur din laddare har svikit dig, så finns det här nya att fynda. Strunta i att köpa en ny HP-dator bara för att laddaren har gett upp och handla nytt här istället. Här finner du olika batteriladdare och datorladdare att köpa hem, och bara du hittar rätt sladd för din modell kommer du märka att laddaren passar som handen i handsken. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.