Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Ritplatta

36 Fynd

Hos oss på Fyndiq kan du hitta allt du behöver för dina intressen. Vi har ett brett utbud på olika varianter av teknikprylar. Här kan du välja mellan olika sorters ritplattor.


Fynda billiga ritplattor online

Om du är på jakt efter en bra ritplatta till riktigt bra priser har du hittat helt rätt. Här kan du välja mellan flera olika varianter av ritplattor som går att koppla till din enhet. Är du på jakt efter en mindre ritplatta som du med enkelhet kan få plats med i din väska har vi flera bra alternativ. Men vi har också något större modeller för dig som vill kunna se vad du gör utan att behöva anstränga dig alltför mycket. Vi har ritplattor för både vuxna och barn. Oavsett vad du är ute efter kan du hos oss få tag på billiga och bra ritplattor. Välkommen att kolla in vårt utbud.

Så används en ritplatta

Med teknikens under kan du numera ta fram digitala teckningar och illustrationer på din enhet. En ritplatta är en sorts surfplatta som är framtagen för att du ska smidigt ska kunna skapa digitala ritningar istället för att exempelvis använda datorns mus. När du köper en ritplatta får du med en penna. Det är den du använder när du ska rita på plattan. Med ritplattan blir rörelserna mer jämna och du kan ta fram riktigt snygga konstverk på den. Det enda du behöver göra för att din ritplatta ska fungera är att koppla ihop den med din enhet via den USB kontakt som kommer med produkten.sedan är den redo för användning. Du kan se resultatet på plattans display eller på den enhet du har kopplat den till. Glöm inte bort att förse ritplattan med ström för att den ska fungera.

Tips för ett lyckat köp

Har du inte använt en ritplatta förut kan det vara en bra idé att köpa en enkel variant för att sedan avancera om du fastnar för tekniken. Du kan också utgå från storleken och välja en ritplatta i en storlek du klarar att bära med dig. Har du några frågor kring produkterna är du välkommen att höra av dig till våran kundtjänst.