Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig action kamera online!

Köp en kamera som tål det mesta! Att hoppa fallskärm, paddla kajak i en forsränning, surfa i höga vågor eller göra något annat äventyrligt är oerhört coolt och kul. De flesta som extremsportar på det här sättet vill gärna fånga häftiga ögonblick på film. Och för att göra det krävs en kamera som verkligen tål att bli utsatt för dessa extrema förhållanden. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga action kameror som håller i alla väder! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har massor av olika typer av kameror här hos oss. Vad sägs om en vanlig videokamera, en systemkamera eller en digitalkamera? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Små och tåliga action kameror! En kamera som ska med på alla vilda upptåg som en extremsportare hittar på, måste verkligen vara tålig. Den måste kunna klara av vatten, värme, kyla och hög fart. För att man ska kunna bära med den överallt behöver den även vara ganska så liten och nätt. Alla action kameror som finns på den här sidan är både tåliga och nätta, vilket är perfekt för den som vill ta med kameran ut på äventyr! Dessutom har kamerorna smarta fästen som gör att man kan sätta dem på hjälmen, cykelstyret eller varför inte på surfbrädan?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.