Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga foto filter på nätet!

Skydda din kamera med UV filter! Här finns mängder av fotofilter, nd filter och uv filter till din kamera. Se till att skydda kamerans känsliga lins mot smuts och repor. Här finns även fotofilter som används för att skapa coola effekter och att lättare zooma in och få ett djupare skärmdjup. Foto filtret tar även bort oönskade reflektioner och sparar en hel del tid för den som vill fota i ljusare miljö, exempelvis mot sol och himmel.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att bli lite wild and crazy när man hamnar på en sida med mängder av fotofilter till bra pris. Se därför till att du få rätt mått på kameraobjektivet, exempelvis är det skillnad på ett 49 mm fotofilter och ett med 58 mm. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bli en mästerfotograf! Med dagens teknik är det lätt att köpa en systemkamera, ett par bra foto filter och sedan sätta igång och fota. Ett kamerafilter till det höjer dina chanser att lyckas fånga den där snygga bilden och är därför ett måste vid fotograferingen. Läs på om vad alla kamera filter gör så att du är helt säker på exakt vilket du ska ha. Hos Fyndiq har vi ett stort sortiment på fotofilter och därför är det lätt att skaffa flera olika till dina fotosessioner.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.