Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga spel till Wii U online!

Fyndiqs favoriter

Hitta många olika tv-spel till Wii U! När Wii kom öppnades en helt ny värld vad gäller tv-spel. Nu är man inte längre begränsad till att spela med händerna, utan man kan spela med hela kroppen! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga spel till Wii U så att du, dina vänner och din familj ska kunna bli aktiva på ett roligt sätt. Välj bland ett gäng roliga spel, som Funky Barn, Sonic Lost World och Your Shape. Vilka spel du än är ute efter är vi säkra på att du hittar det online hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Söker du spel till andra konsoller? Det har vi också här på Fyndiq, bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kom i form eller bli superhjälte! Det som är oerhört bra med spelen från Wii U är att de är väldigt olika varandra och passar till olika typer av personer. Är man till exempel intresserad av mode, vård och matlagning kan man köpa Barbie: Dreamhouse Party, där man får träda in i Barbies drömhusvärld. Tycker man att Spiderman är häftigare, kan man spela ett äventyrligt spel med honom som huvudkaraktär. Är man intresserad av att komma i form kan spelet Your Shape hjälpa till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.