Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av mängder av spelkontroller! Liksom bra löpskor är viktigt för en bra löprunda, eller bra målvaktshandskar om man är målvakt, är en spelkontroll oerhört viktigt för att få ett så bra spel som möjligt. Här på Fyndiq har vi samlat olika typer av kontroller till billiga priser för att du ska kunna välja och vraka dig fram till en modell som du finner är bäst för ditt spelande. Välj bland både Ps3 kontroll, Xbox handkontroll, Wii handkontroll och många, många fler modeller.

Tips för ett lyckat köp! Var noga med att den kontroll du köper ska passa till det spel du har hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Öka spelglädjen med en bra handkontroll! Att dras med in i en spännande värld av äventyr kan vara lika fängslande som att läsa en intressant bok. Och att ha rätt tillbehör till spelandet, inte bara chips och läsk, gör att upplevelsen blir ännu bättre. Tänk dig en old school kontroll i form av en Nintendo 8-bit handkontroll. Att spela Super Mario på den blir alla gånger en mycket roligare upplevelse. Och att sitta med en Ps3 handkontroll i färgen röd gör att du sticker ut och att du kommer dras till spelandet lite mer. För det är vad färgen röd gör: lockar! Det finns många tillbehör och spännande pistoler och handkontroller som gör det svårt att få dig att sluta spela. Så se till att planera in semester när du får hem dina kontroller.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.