Kundservice

Skal, Fodral Spelkontroll

9 432 fynd


Filtrera

Gaming tillbehör

Alla som äger spel och gamingprodukter av olika slag kan behöva vissa tillbehör för att hålla koll på grejerna. Skal och andra fodral är ett perfekt alternativ som förvaring och skydd till dina spel och konsoller. Här hittar du en hel del tillbehör som fyller just den funktionen.

Nintendo Switch Fodral

Vi på Fyndiq har många olika skal och fodral ämnat till Nintendo Switch. Dessa skydd är tillverkade för att hålla din konsol torr, ren och i bra skick. De finns flera olika varianter och färger att välja mellan. Materialet i produkterna är tillverkade av vattentäta och stöttåligt material och så vidare. Skydden är även designade estetiskt snyggt för att förhöja spelupplevelsen. Vissa av fodralen har en medföljande väska för extra skydd och mer förvaringsmöjligheter. Du kan exempelvis lägga ned dina spel och annat som du behöver till ditt Nintendo.

Vill du att ditt Nintendo ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du underhåller den med rätt skydd och skötsel. För mycket slarv och oaktsamhet kan innebära att ditt Nintendo slits ut i förtid.

Fodral spelkontroll

Behöver du skydd till dina spelkontroller så finns det också flera alternativ för det. Det finns en mängd olika skydd gjorda av silikon för bättre grepp och andra egenskaper som förbättrar din spelupplevelse. Dessa silikonskydd/fodral kommer i flera olika utföranden. Produkterna finns tillgängliga för både ps4, ps5, xbox och xbox one.

Andra liknande tillbehör

Det finns även andra produkter som kan vara smarta komplement till ditt spelande. Bland annat kan du införskaffa små silikonprodukter som nästan ser ut som silikonknappar. Dessa kan du enkelt sätta fast på kontrollen. Tack vare de här produkterna kan du få ett väldigt bra grepp samtidigt som det känns bekvämt för dina händer. Även här kan du välja på flera olika alternativ, de är också tillverkade med olika motiv för att krydda till det lite.

Vill du skaffa ett skydd för displayen har du massa displayskydd du kan välja mellan också. Skydden är extremt starka men samtidigt väldigt tunna. Displayskydden ser till att din skärm/display håller sig repfri och risken för sprickor minskas radikalt.