Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt gaming tangentbord!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt gaming tangentbord här hos oss på Fyndiq! Ett gaming-tillbehör som är svårt att klara sig utan om man spelar mycket är ett riktigt smart gaming tangentbord. På Fyndiq finner du massvis av billiga speltangentbord med avancerad prestanda och mekaniska tangenter som gör spelupplevelsen till något utöver det vanliga. I sortimentet hittar du gaming tangentbord från kända varumärken som Urage, Logitech, Hama, Deltaco och Steelseries Apex samt många, många fler. Passa på att köpa ett riktigt bra spelverktyg som ett gaming-tangentbord redan nu och utmana dina motspelare på en riktig omgång! Skynda att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Spelar du mycket på kvällarna? Köp ett tangentbord med lysande knappar så blir det både enklare och roligare att spela! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett skräddarsytt, mekaniskt tangentbord för gamers i alla åldrar! Något som gamers gör är ju att spela – mycket! Med ett riktigt specialbyggt speltangentbord kan du spela på i princip hur mycket du vill. Många av de smarta gaming-tangentborden håller för över 60 miljoner knapptryck samtidigt som de har snabb respons på multikommandon. Det gör spelandet både enklare och roligare. Med LED-belysning bakom tangenterna blir det dessutom en helt annan upplevelse att spela om kvällen när det är mörkt – varför inte spela med pulserande specialeffekter? Välkommen att shoppa gaming-tangentbord här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.