Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

StartsidaElektronikKablar
Fästen & Förvaring

Kabelfäste & Kabelförv.

2 738 Fynd

Fynda kabelförvaring hos Fyndiq

Vem blir inte irriterad över att ha kablar hängandes överallt? Vi här på Fyndiq har de perfekta lösningarna för dig som vill organisera och gömma dina kablar. Här hittar du bland annat kabelfäste, kabelförv och kabelhållare.

Köp billig kabelförvaring på nätet

Många tycker om att ha det fint och städat hemma, men har inget bra sätt att förvara alla kablar som finns i hemmet. Hos oss hittar du många smarta lösningar på kabelförvaring. Oavsett om det är kablar som ligger löst eller kablar som är inkopplade i någonting så har vi något för dig. Så se till att göra ditt fynd hos oss på Fyndiq.

Många alternativ

Det spelar ingen roll vilken typ av förvaring du är ute efter eftersom vi har många olika alternativ som du kan välja mellan. För det första så har vi förvaring för lösa såväl som inkopplade kablar och för det andra har vi olika alternativ inom både lösa och inkopplade kablar. Du kan därmed nästan garanterat hitta ett alternativ som passar dig och dina behov.

För din kablar som ligger löst finns det bland annat kabelväskor och kardborreband som går att klippa i. I en kabelväska finns det fack där du kan placera dina kablar, oftast är dessa gjorda för till exempel laddningskablar till mobil eller dator. Du kan också använda kardborrebandet för att organisera din kablar. Klipp kardborrebandet till önskad längd och sätt den sedan runt kabeln. Det finns också kabelskydd som skyddar kabeln från att gå av.

För uppsättning

Om du vill sätta upp dina kablar så finns det en rad olika alternativ att välja mellan. Många typer av kabelfäste kommer med självhäftande tejp för att det ska vara lätt att montera de. Kabelfästena finns i olika varianter. Det finns kabelfästen som är gjorda för att kunna hålla smala kablar och andra är gjorda för att kunna hålla grövre kablar.

För dig som vill gömma kablarna finns bland annat kabelkanaler. Med en kabelkanal kan du samla flera kablar i ett och samma förvaringsutrymme. Du slipper därför trassel och får samtidigt undan många kablar på en och samma gång.