Fynda billig fiberkabel online

39 Fynd

Köp billig fiberkabel online hos Fyndiq

Dags att välja fiber framför vanligt bredband? Då behöver du även fiberkablar för att det ska fungera som det ska — och här hos oss på Fyndiq hittar du enkelt en fiberkabel billigt! Välj bland mängder av modeller och hitta just den fiberkabel som passar bäst i ditt hem. Kanske vill du ha en extra lång fiberkabel? Då är ett tips att kika närmare på Deltaco Digital Fiber-optisk kabel som är hela 15 meter lång! Välkommen att fynda! Glöm inte att vi får in nya produkter dagligen.

Tips för ett lyckat köp

Var det inte en fiberkabel du letade efter? Vi har även massvis av andra kablar att välja bland — så kika igenom sortimentet så hittar du nog den kabel du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fiberkablar används till mycket

Trodde du att fiberkablar bara har med internet att görä Så är det inte riktigt, för fiberkablar kan användas till mycket. Har du till exempel en DVD-spelare som ska anslutas till din tv så fungerar en fiber-optisk kabel alldeles utmärkt att använda! Och den robusta och tåliga Gefen 4 Strand LC-LC FiberOpticLink kabeln som är hela 100 meter lång och dessutom är halogenfri kan användas till mängder av andra inomhusinstallationer — så kika igenom vårt breda sortiment av olika fiberkablar och hitta den som passar till ditt hem!