Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig fiberkabel online!

Fyndiqs favoriter

Köp billig fiberkabel online hos Fyndiq! Dags att välja fiber framför vanligt bredband? Då behöver du även fiberkablar för att det ska fungera som det ska – och här hos oss på Fyndiq hittar du enkelt en fiberkabel billigt! Välj bland mängder av modeller och hitta just den fiberkabel som passar bäst i ditt hem. Kanske vill du ha en extra lång fiberkabel? Då är ett tips att kika närmare på Deltaco Digital Fiber-optisk kabel som är hela 15 meter lång! Välkommen att fynda! Glöm inte att vi får in nya produkter dagligen.

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en fiberkabel du letade efter? Vi har även massvis av andra kablar att välja bland – så kika igenom sortimentet så hittar du nog den kabel du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fiberkablar används till mycket! Trodde du att fiberkablar bara har med internet att göra? Så är det inte riktigt, för fiberkablar kan användas till mycket. Har du till exempel en DVD-spelare som ska anslutas till din tv så fungerar en fiber-optisk kabel alldeles utmärkt att använda! Och den robusta och tåliga Gefen 4 Strand LC-LC FiberOpticLink kabeln som är hela 100 meter lång och dessutom är halogenfri kan användas till mängder av andra inomhusinstallationer – så kika igenom vårt breda sortiment av olika fiberkablar och hitta den som passar till ditt hem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.