Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

USB 3.1 Kabel

563 Fynd

USB-kablar som passar flera olika enheter

I Fyndiqs breda urval av usb-kablar hittar du massor av olika modeller för dig som vill ha snabb laddning och snabb dataöverföring mellan dina olika enheter. Vi har USB-kablar som är kompatibla med flera olika enheter. Här kommer du att hitta den USB-kabel du behöver oavsett vilken surfplatta, smartphone eller bärbar dator som du använder.

Laddare till alla i familjen

Om du är trött på laddare till din mobil glappar så kan du lösa problemet genom att köpa en av våra USB-kablar. I vårt sortiment kan du hitta flera olika usb 3.1 kabel som passar till flera olika enheter. Oavsett om du har en bärbar dator, surfplatta eller en smartphone så passar våra USB-kablar för din mobila enhet. Dessa USB-kablar stödjer inte alla äldre enheter. Därför bör du alltid gå in och kolla en extra gång innan du beställer vilka enheter som just din modell av USB-kabel passar för. Våra usb 3.1 kabel kan du använda för snabb laddning och de är dessutom perfekta för dataöverföring mellan dina mobila enheter. Som vanligt har vi ett varierande utbud av material i vårt sortiment. Fundera över vilken typ av kabel du föredrar innan du beställer. Vi har både kablar med hölje av nylon och gummi. Kablarna finner du i flera olika längder. Skulle du behöva flera kablar så passa på att fynda bland våra flerpack. Hos oss handlar du säkert med fri frakt och snabb leverans.

USB-port för dig som behöver flera USB-portar

Hos Fyndiq hittar du flera olika USB-portar i varianter. En USB-port är perfekt för dig som behöver använda flera olika USB-ingångar samtidigt. Om du har en USB-port kan du använda datorladdare, nätverkskabel och bildskärm genom en enda kabel. Våra USB-portar är perfekta i bilen eftersom du kan ladda flera olika enheter samtidigt genom en USB-port. Vi har flera olika modeller som kan variera i prestanda. Fundera innan du beställer vilken prestanda du behöver och hur många ingångar du vill ha i din USB-port eftersom det kan skilja sig mellan modellerna i vårt sortiment. Hos oss fyndar du till låga priser och fri frakt. Dessutom har vi snabba leveranser.