Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig högtalare på nyckelring!

Sätt en högtalare på nyckelknippan! Att lyssna på musik, podcast eller titta på TV i telefonen brukar inte ge det bästa ljudet om man inte kopplar in sina hörlurar. Men när man är flera personer som vill lyssna samtidigt så är det högtalare som behövs, och det kan vara krångligt att släpa med sig – om man inte har sina högtalare på sin nyckelring vill säga! För hur smart är det inte med en högtalare som kan fästas på nyckelknippan och sedan enkelt kopplas in i din telefon eller mp3-spelare? Väldigt smart tycker vi på Fyndiq i alla fall. Kika igenom sortimentet så kommer nog även du att hålla med oss!

Tips för ett lyckat köp! Söker du efter fler smarta högtalare eller kanske mobiltillbehör? Vi på Fyndiq har massvis av högtalare, ljudsystem och annat spännande att välja bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Minihögtalare på nyckelring online! Trött på att lyssna på musik ur telefonens brusiga högtalare? Då är det en portabel högtalare på nyckelring för telefoner som du bör införskaffa, och det hittar du här hos oss på Fyndiq! Vi har mängder av billiga högtalare på nyckelringar att välja bland. Vad sägs om en KitSound Mini Buddy Uggla portable högtalare eller kanske en Mini-Högtalare-Hamburgare? Hos oss hittar du massvis av spännande nyckelringar med högtalare att välja bland! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.