Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billig portabel minihögtalare online hos oss! Musik gör oss lyckligare och ger oss energi, så det är inte konstigt att de flesta utav oss gärna stoppar in hörlurar i öronen och försvinner iväg. Men varför inte dela med dig av din musik? Med en portabel minihögtalare kan du lyssna på dina toner tillsammans med dina vänner vart du än befinner dig — och billiga portabla minihögtalare hittar du här hos oss på Fyndiq. Kika genom vårt breda utbud och hitta en bärbar minihögtalare som passar dig, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! De flesta minihögtalare du hittar här har medföljande USB-sladd, men batterierna ingår inte! Men batterier hittar du också hos oss, bara några få klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra ljud och rolig design! Våra portabla och bärbara minihögtalare vi samlat här kommer i en rad olika förger och former så allt du behöver göra är att hitta en design du gillar — alla minihögtalare har samma goda kvalitet oavsett! Vad sägs till exempel om en högtalare formad som en nalle björn, eller en så liten högtalare att den får plats i din byxficka? Här finns minihögtalare med eller utan FM radio i neutral design eller formade som figurer — du kommer därför du med största sannolikhet att hitta en portabel minihögtalare som faller dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.