Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig antenn online

130 Fynd

Stort utbud av antenner till lågt pris.

På den svartvita-tvs tid var antennen avgörande för att få en reaktion av tv, om det inte var myrornas krig som lockade så klart. Numera finns det mängder av lösningar med allt från digitalbox till parabol, men många vet inte att antennen fortfarande kan ha en viktig roll i en tv-tittares liv. Den som på sommaren beger sig iväg med sin husvagn behöver en bra antenn, även digitala inomhus antenner kan vara bra att ha. Oavsett vilken typ av antenn du söker hittar du den i vårt stora utbud. Köp en billig antenn redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Vi förstår om det kan det vara svårt att hitta den antenn som matchar ditt behov. Läs gärna produktbeskrivningen innan du klickar på köp — så kan du vara säker på att få hem rätt produkt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt från parabolantenn till digitala antenner

En Funke inomhus digital antenn har en mycket bra mottagning samt en lång anslutningskabel, Hama teleskop-antenn DVB-T+FM är anpassad för radio- och TV-mottagning och inkluderar en antennadapter. Som du märker finns det mycket mer än många tror i världen av antenner och vi på Fyndiq har samlat alla dessa på en och samma sida. Vilken antenn passar på ditt tak? Här finns både parabol och tillbehör för dig som vill komplettera en antenn som du redan har.