Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig universalfjärrkontroll online!

Fyndiqs favoriter

Gör livet enklare med en billig universalfjärrkontroll! Det finns många anledningar att skaffa sig en universalfjärrkontroll och den främsta är att kontrollen gör livet så mycket enklare! Med denna kan du nämligen styra allt från din TV till andra hushållsapparater med en enda kontroll – smart va? Därför har vi samlat ett stort sortiment av universalfjärrkontroller från massvis av olika varumärken för dig att shoppa loss bland online här hos oss – och vem vill inte ha en billig universalfjärrkontroll? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! En universalfjärrkontroll kan styra många saker i hemmet, men beroende på märke du väljer fjärren ifrån kan det variera i styrningsfunktion – läs därför alltid produktbeskrivningen innan köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Universalfjärrkontrollen styr TVn! Många av de universalfjärrkontroller vi har samlat här hos oss kan styra flera enheter samtidigt och vi har samlat ihop massvis av fjärrar att välja bland. Vad sägs om en Philips Universalfjärr 4:1 Srp4004 med SimpleSetup och stora knappar för enklare användning? Eller du kanske föredrar en Logitech Harmony Companion som gör att du kan styra såväl tv som belysning, lås, persienner och temperatur direkt med fjärren – eller från appen i din mobiltelefon som du också kan koppla kontrollen till! Kika igenom sortimentet av kontroller med universalfunktion och hitta den som passar dig och ditt hem bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.