Kundservice
StartsidaElektronikTVTillbehör
Universalfjärrkontroller

Fynda billig universalfjärrkontroll online

47 260 Fynd

Filtrera

Gör livet enklare med en billig universalfjärrkontroll

Det finns många anledningar att skaffa sig en universalfjärrkontroll och den främsta är att kontrollen gör livet så mycket enklare! Med denna kan du nämligen styra allt från din TV till andra hushållsapparater med en enda kontroll — smart vä Därför har vi samlat ett stort sortiment av universalfjärrkontroller från massvis av olika varumärken för dig att shoppa loss bland online här hos oss — och vem vill inte ha en billig universalfjärrkontroll? Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

En universalfjärrkontroll kan styra många saker i hemmet, men beroende på märke du väljer fjärren ifrån kan det variera i styrningsfunktion — läs därför alltid produktbeskrivningen innan köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Universalfjärrkontrollen styr TVn

Många av de universalfjärrkontroller vi har samlat här hos oss kan styra flera enheter samtidigt och vi har samlat ihop massvis av fjärrar att välja bland. Vad sägs om en Philips Universalfjärr 4:1 Srp4004 med SimpleSetup och stora knappar för enklare användning? Eller du kanske föredrar en Logitech Harmony Companion som gör att du kan styra såväl tv som belysning, lås, persienner och temperatur direkt med fjärren — eller från appen i din mobiltelefon som du också kan koppla kontrollen till! Kika igenom sortimentet av kontroller med universalfunktion och hitta den som passar dig och ditt hem bäst!