Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga mellanrumsrengöring för tänderna här oss

173 Fynd

Glöm inte att rengöra även mellan tänderna med mellanrumsrengöring

Letar du efter billiga produkter för mellanrumsrengöring? Då är du på helt rätt ställe! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat massor av billig mellanrumsrengöring för tandraden för dig att shoppa online. Vad sägs om 200 meter tandtråd med mintig smak? Eller du kanske letade efter ett storpack Plackers? I vårt breda utbud av mellanrumsrengöring finns det mesta verktyg och instrument som hjälper dig att hålla rent även mellan tänderna. Kika igenom utbudet och handla redan idag, välkommen att shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att köpa med dig ordentliga tandborstar också! Vi här både vanliga manuella tandborstar och elektriska eltandborstar att välja på — men dessa finns i egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mellanrumsborste, tandtråd och en tandtrådsbygel för god mellanrumsrengöring

Om du verkligen vill slå ett slag för god munhälsa så ska du inte glömma bort mellanrummet mellan tänderna. Här finns allt du kan tänka dig för att hålla rent i munnen. Tandpetare till exempel hjälper dig att snabbt få bort matrester som samlas i munnen efter en måltid och i samband med tandborstningen på kvällen bör du komplettera med tandtråd. Mellanrumsrengöringen blir dessutom ännu mer effektiv om du även väljer att borsta med mellanrumstandborste i rätt storlek. Eller varför inte gå all in och införskaffa en Power Floss som används i kombination med ditt munvatten?