Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Härligt med spikmatta för ryggen! Det är inte längre bara fakirerna i Indien som tycker om att ligga på spikmattor, det har spridit sig över hela världen och allt fler inser hur bra det kan vara att ligga på en spikmatta! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av olika spikmattor och du kan även hitta en bra spikkudde. Om du skulle söka på ”bästa spikmatta i test” kommer du hitta många av de som hamnar i toppen här hos oss på Fyndiq, och dessutom till ett riktigt bra pris!

Tips för ett lyckat köp! Det finns olika sorters spikmattor där det som främst skiljer sig åt är tätheten och längden på spikarna, de kortare tätare spikarna kan vara bra för en nybörjare medan en mer rutinerad mattliggare kan ha en med färre, längre spikar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kan man ligga på spikmatta som gravid? Det finns många fördelar med att ta en stund för sig själv, lägga ut spikmattan i sängen och sedan lägga sig över den under en tidsperiod från tio minuter till en timme. Förutom att trycket från spikarna gör att du slappnar av och dina stela muskler släpper taget om alla sina spänningar så utsöndras massor av hormoner och ämnen i din kropp som gör att du får ett ökat välbefinnande! Men om det är så att man är gravid så bör man undvika att ligga på en spikmatta eller kudde, det rekommenderas inte, även om det förmodligen inte är någon fara.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.