Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Härligt med spikmatta för ryggen! Det är inte längre bara fakirerna i Indien som tycker om att ligga på spikmattor, det har spridit sig över hela världen och allt fler inser hur bra det kan vara att ligga på en spikmatta! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av olika spikmattor och du kan även hitta en bra spikkudde. Men att välja spikmatta kan vara klurigt, särskilt med tanke på att vi har så många att välja bland. Kanske är du ute efter en spikmatta som är extra stor och som täcker en större del av ryggen? Eller är du ute efter en mindre variant att ha med på utlandsresan? Oavsett vilken typ av spikmatta du föredrar kan du med största sannolikhet hitta den hos oss på Fyndiq, vi har nämligen spikmattor i flera olika storlekar. Om du skulle söka på ”bästa spikmatta i test” kommer du hitta många av de som hamnar i toppen här hos oss på Fyndiq, och dessutom till ett riktigt bra pris! För dig som bryr sig om hur din spikmatta ser ut finns det även olika färger att välja bland. Om ni är flera i familjen som använder spikmattor kan det vara smidigt att just ha dem i olika färger så ni inte blandar ihop dem. Scrolla igenom vårt enorma sortiment och fynda din nya spikmatta redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det finns olika sorters spikmattor där det som främst skiljer sig åt är tätheten och längden på spikarna, de kortare tätare spikarna kan vara bra för en nybörjare medan en mer rutinerad mattliggare kan ha en med färre, längre spikar! Innan du klickar hem din matta är det därför smart att ta en extra titt på vilken typ som passar just dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kan man ligga på spikmatta som gravid? Det finns många fördelar med att ta en stund för sig själv, lägga ut spikmattan i sängen och sedan lägga sig över den under en tidsperiod från tio minuter till en timme. Förutom att trycket från spikarna gör att du slappnar av och dina stela muskler släpper taget om alla sina spänningar så utsöndras massor av hormoner och ämnen i din kropp som gör att du får ett ökat välbefinnande! Men om det är så att man är gravid så bör man undvika att ligga på en spikmatta eller kudde, det rekommenderas inte, även om det förmodligen inte är någon fara. För dig som inte är gravid är det däremot fritt fram att ta dig en vilostund på din spikmatta. Om du är nybörjare kan det kännas lite obehagligt och smärtsamt, men när du lärt dig att slappna av ordentligt och du vant dig kommer du märka hur pass skönt det är. Ju fler gånger du använder mattan desto lättare kommer det att bli att lägga sig på den, men den varma känslan som sprider sig över ryggen förblir densamma. Är du ute efter ett annorlunda, men ack så härligt, sätt att slappa på är det definitivt en spikmatta du ska köpa. Välj och vraka i vårt stora sortiment och klicka hem spikmattor för hela familjen!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker – vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid fri.